WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

• На Головну

Вплив коронавірусу на KONE Україна

Press Release Опубліковано 03.20.2020

Першочерговою задачею Коне являється забезпечення здоровя наших працівників та мінімізація негативного впливу цієї ситуації на наших клієнтів. Ми вживаємо рішучих дій як на місцевому, так і на глобальному рівнях, дотримуючись вказівок органів місцевого самоврядування та органів охорони здоров’я, таких як Всесвітня організація охорони здоров'я та Міжнародна SOS.

Ключовими факторами зменшення впливу на наших клієнтів є налагоджена система доставки та уніфіковані продуктові платформи. У нас 13 заводів у дев'яти країнах, а також велика кількість дистрибуційних центрів та постачальників по всьому світу. Ми використовуємо нашу глобальну логістичеу мережу, щоб зменшити негативний вплив цієї ситуації в окремих країнах.
У Ломбардії(Італія) компанія KONE має два заводи по виробництву ліфтів. Станом на 8 березня уряд Італії видав більш жорсткі постанови, щоб не допустити поширення COVID-19. На основі поточної інформації місцевої влади наші заводи в Перо та Слімпа продовжують функціонувати. Це стосується наших логістичних операцій, і ми можемо продовжувати поставки нашої продукції в Італію та з Італії в інші країни.

Разом з нашими постачальниками та підрядними організаціями ми зробимо все можливе для пом’якшення наслідків коронавірусу та забезпечення належного сервісного обслуговування та модернізації обладнання.

Нашим першочерговим завданням є здоровя наших працівників, турбота про наших клієнтів.